Sparing ble litt mindre komplisert, etter det lærerike foredraget til Erika Gunnestad Bjerkreim. Lattersalvene runget gjennom salen under stand-up-showet til «Mor Therese» Alvseike. Publikum hadde det moro og gikk oppløftet hjem, håper vi!

Opp mot 130 kunder og andre interesserte hadde fylt opp salen da programmet startet. Vi er veldig glade og takknemlige for at så mange fant tid til å bli med på den store kvelden vår.

Konferansier var vår egen Erik Stokkeland. Han ledet kvelden på en veldig fin måte. Han ønsket alle hjertelig velkommen. Deretter introduserte han elegant kveldens foredragsholder Erika Gunnestad Bjerkreim fra Eika Kapitalforvaltning. Temaet var «Spar smart».

SMART SPARING

Erika syntes det var veldig hyggelig at hun fikk lov til å åpne kvelden. Hennes mål med foredraget var å gjøre sparing litt mindre komplisert. Det oppnådde hun virkelig! Med store kunnskaper om fagområdet, og informative plansjer på kinolerretet, fikk hun sparing til å framstå som både engasjerende og ja – beint fram gøy.

Hun forklarte hvorfor sparing er verdens best ide. Hun gikk gjennom noen av de mest aktuelle måtene å spare på. Det er både fordeler og noen utfordringer med de fleste spareformene, enten det gjelder bankkonto, boligsparing eller fondssparing.  Hun forklarte på illustrerende vis hvordan «snøballeffekten» får pengene til å vokse med rente og rentes-rente. Til slutt fikk vi en veldig nyttig innføring i pensjon og pensjonssparing.

Erikas beste råd nå er at du tar kontakt med oss i banken. Du er hjertelig velkommen. Så kan vi sammen legge en god plan for sparingen tilpasset din økonomi.

STAND-UP DRONNINGEN FRA ARENDAL

Etter en kort pause, med servering av nydelig kringle og glutenfrie smultringer, entret humordronningen Therese Alvseike podiet.

One-linerene trillet ut av munnen til Mor Therese som perler på ei snor. Vi kan ikke gjengi alle de ville sparetipsene. Stand-up er jo nettopp det, humor der og da. Men de herlige sparetipsene, med eksempler fra hennes eget liv, gikk rett hjem i salen. For et fyrverkeri av en dame!

TAKK FOR KVELDEN!

Vi rakk også en liten loddtrekning der noen vant en liten gevinst fra oss i banken. Vår leder, Knut Kjetil Møen, takket alle hjertelig for den fine kvelden. Han takket Erika og Therese for flotte bidrag, og alle sine ansatte for jobben med å stelle i stand det store arrangementet. Han var stolt! Sist – og viktigst – takket han alle som var kommet for å få gode sparetips og en god latter.