Etter over 17 år på dansk plattform skal vi nå flytte over til den norske leverandøren Tietoevry, sammen med alle bankene i Eika Alliansen.

Et slikt systemflytt er en stor og kompleks oppgave - derfor har vi planlagt og forberedt oss i 2 år. Det skal bidra til en vellykket gjennomføring der du som kunde opplever en sømløs overgang, og våre ansatte er rustet til en ny systemhverdag.

For å få til overgangen slik vi ønsker, blir banken

STENGT Fredag 09. Juni kl 12:00 og åpner igjen Tirsdag 13. Juni kl 10:00

HVORFOR GJØR VI DETTE?

Det er flere årsaker til at vi nå skifter til ny leverandør. For deg som kunde vil plattformen gi muligheter for bedre og mer moderne løsninger. Noe blir nytt allerede fra dag en og mer vil videreutvikles i tiden som kommer. 

HER KOMMER NYTTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED OVERGANGEN:

  • Mobil- og nettbank vil være utilgjengelig fra fredag 09. Juni kl 14:00 til og med søndag 11. Juni.
  • Mandag 12. juni vil du oppleve en ny nettbank med nye og noe endrede funksjoner. Den nye nettbanken vil du kjenne igjen fra Eika Mobilbank, med mye av det samme brukergrensesnittet. Dersom du ikke har lastet ned ny mobilbank, anbefaler vi at du gjør det nå, da gammel mobilbank avvikles i forbindelse med oppgraderingen.
  • Det vil være reduserte muligheter for kontantuttak og innskudd den siste tiden før flyttehelgen og gjennom selve helgen. Kontantuttak i butikk vil være mulig, men uttaksmuligheten vil være noe redusert.
  • Du kan betale som normalt i butikk og på nett med bankkort og kredittkort. Du kan også vippse fra kort, men ikke konto og det vil derfor ta 2-3 dager før mottaker får beløpet på sin konto.
  • Eika kundesenter tar imot telefonhenvendelser fra kl. 09:00 - 23:00 lørdag og søndag gjennom flytte-helgen.
  • Vi sender nå ut informasjon til deg som er privat- og næringskunde på SMS og via e-post. Vi oppfordrer på det sterkeste at du leser informasjonen du får tilsendt, for den berører deg. Merk at vi kun vil sende deg informasjon om endringene, og vi vil aldri ringe deg på telefon og SMS for å be om passord, personnummer eller BankID-innlogging. Du må aldri oppgi personlig informasjon og passord til andre, selv ikke de som utgir seg for å være bank eller politi.
  • Vi anbefaler også at du går inn på bankens hjemmeside og leser mer om hvordan systemflytten vil påvirke deg. Våre web-sider er: www.eh-sparebank.no

Med vennlig hilsen

Helene Jensen Lislevand
Prosjektleder for konverteringen