Tirsdag 30.08.22 arrangerte Evje og Hornnes Sparebank en temakveld der hovedbudskapet var sparing til pensjon. Over 70 engasjerte personer deltok, og vi takker hver og en for oppmøtet.

Sparing er et viktig tema for alle – siden sparing er verdens beste ide!

Gunnar Birkevold fra Eika Kapitalforvaltning holdt et engasjerende foredrag om temaet, og i tillegg ble vi på en forbilledlig måte oppdatert om dagens situasjon i forhold til den dyre tiden vi er inne i. Matvarepriser, strømpriser, drivstoffpriser og økende boliglånsrenter er noe som preger hverdagen til folk flest for tiden. Men til tross for økende priser bør vi allikevel sette av penger til fast månedlig sparing. Gjerne i aksjefond dersom man tenker langsiktig – noe pensjonssparing gjerne er.

Vi hadde også besøk av Erlend Gunstveit, vinneren av The Voice 2021, som gjorde et godt inntrykk både på det musikalske og det personlige plan. Han holdt en kjempefin konsert for oss, og beviste at han er dyktig både til å spille gitar og synge. Musikken og sangene hans er virkelig verd å lytte til, og han gav oss en veldig flott konsertopplevelse.

Nå håper vi alle som deltok har blitt skikkelig inspirert til å spare - det ble i alle fall vi.

Vi vil gjerne ha et sparemøte med deg, så ta kontakt. Husk at langsiktig sparing kan utgjøre en stor forskjell for deg i fremtiden!